fredag 15 juni 2012

Mini julafton och ett sjuhelvetes axel pass!

Hallluuu, Simon som bloggar lite såhär på en fredags kväll efter ett riktigt köttigt axel och mag pass!

Har länge sprungit och tränat med skräp hörlurar typ 100kr på rusta eller något som följer med, alltså dom ramlar ur, skrämar och skriker på hög volym och saknar bas helt totalt... Sjukt tråkigt om jag får tycka till men nu när skatten kom och man fått jobb så vare dags för nya!

Kikade lite reviews och vela ju ha komfort och kvalite framför ljud och pris, men hittade något som hade allt förutom pris kanske men alla vet ju att man får vad man betalar för i många fall så 995 väl investerade riksdaler måste jag säga!



Här snackar vi kvalitet alltså, ljudet är rena drömmen en aningen mörk kanske men när man krämar på lite volym glömmer man det snabbt och bara njuter, sitter som gjutet i örat och man tänker inte på att dom är där efter ett tag och ramlar ur gör dom inte heller pga det otroligt smarta "fenan" som sitter i delen ovanför "öroningången?"

Ljudkvalitet 9/10
Bas 10/10
Komfort 9/10
Pris 8/10
Tillbehör (olika storlekar och smart väska) 8/10
Klart bästa köpet jag gjort på länge!


Fick även leverans från sponsorn MMsports, alltid lika trevligt och det va ett tag sen sist nu pga dålig ekonomi men nu är vi på fötterna igen!

Vart 
2x whey 100, 1 blåbär 1 choklad http://www.mmsports.se/Body-Science-Whey-100-1kg.html
10x protein bars, 5 äpple kanel och 5 choklad coconut http://www.mmsports.se/Body-Science-Protein-Meal.html
1 tröja och 1 smart shaker ala bodyscience! http://www.mmsports.se/MM-Sports-T-shirt-Hardcore.html
http://www.mmsports.se/Body-Science-SmartShake-v2.html


Idag stod axlar, övre rygg och mage på schemat.. Som vanligt blir det tunga övningar först som militärpress och hantelpress, vart 9 övningar totalt, 3set 6-12 reps, bra tempo genom passet vart 2h totalt tog en liten vilopause innan det var dags för mage..

Militärpress i smith 3x5 @ 80kg även 3set bakom 3set 10 reps
Hantelpress stående en arms
Övre rygg med hantlar stående 3set
Front och Sideraise med hantlar, 3set efter varandra lätta vikter för maximal kontakt och försöka stanna upp!
Provade nåra nya övningar också, normalt lyfter jag upp en stång mot hakan men gjorde med hantlar idag som en polare tipsade om, vart helt annorlunda och jag gillar det!
Provade även i Cablecrossen att ta repet i nedre läget och drog upp som typ shrugs fast lite mer bakåt, tog riktigt bra i baksidan och man fick verkligen kontakt!

Körde lite häng och släng övningar emellan för att hålla pumpet och svettet igång, efter allt detta vart det i vanlig ordning mage där jag går runt vid stationer typ och kör direkt på varandra!

Väl klart med allt gick jag ut med lurarna i högsta hugg och dunkade och njöt, dags för en protein drink och bar, och det har aldrig smakat så bra som idag !

Ikväll lutar det faktiskt åt en öl eller 2 med lite tilltugg till fotbollen, heja sverige!:)

Trevlig helg allihopa, imorgon kör vi stenhårt igen!

onsdag 13 juni 2012

Triceps till max!!

Tjenare gott folk, Simon här på kvällskvisten och drar iväg en liten uppdatering bara för att jag är så sjukt taggad på att träna just nu!
Imorgon kommer förmodligen beställningen från mmsports, väntat länge på att få fylla på lite, kommer update imorgon! KOMIGEN NU, Fan va lätt!

Har taggat med musik hela dagen och kollat videos på tuben, imorgon är det dags för triceps, är lagomt slut efter dagens intensiva benpass, kommer även bli en springtur direkt efter jobbet imorgon och verkligen tagga med grym musik och denna underbara kortfilm innan som får avsluta kvällen för nu hoppar jag i säng!
Fullt ut grabbar och flickor, 110% och lite till!