fredag 4 maj 2012

IDa äre freeda

Höj johan här
Tänkte köra en vilodag idag, men vart de så? Nej.
Först tänkte jag gå till jobbet imorse men de snöa/spöregna och ynka 2 grader varmt ute så det sket jag i.
Drog istället till gymmet efter jobbet och körde 1 timmes cardio på bandet. Avslutade med lite korta intervaller på roddmaskinen.
Hem å tog en diet-fuelshake med mjölk, sjuukt god alltså :)
Sen ville Simon O att jag skulle följa med till gymmet. Så blev att dra ner igen och hålla sällskap.
Men fan vad tråkigt de var att bara peppa och kolla på när andra tränar så körde lite discobiceps medans Simon körde axlar.

Nu ska jag till och laga lite middag. Som idag blir kycklingwook, 1 kg kyckling och lite kaninmat.
Kommer sitta fint efter att inte ha ätit någon riktigt föda förens 07.00 imorse.
Sen kring niotiden ikväll kommer Emma hem från sthlm så då blir de myshelg med henne <3
Ska köra F5pass imorgon med som förra lördagen. Så blir att stiga upp i skaplig tid och väga in sen ladda lite inför minitävlingen. Hoppas på bättre resultat i princip allt :)
Kommer med update imorgon. Kanske någon film och formbild också, allt dietande och cardion har gjort en del positiva förändringar tycker jag.

Hörs imorgon, trevlig helg på er puss å kram!
FanvalätttttttttT


torsdag 3 maj 2012

Imorgon är det fredag!!

Gokväll alla glada Johan här
Har nyss smällt i mig lite mat efter dagens bänk och axelpass. Har varit en toppendag rakt igenom.
Cardion funkar super bra nu när man fått in lite rutin på de. Skönt som fan att gå upp och bara slänga på sig kläderna och dra ut och gå. Orkar inte dricka nå kaffe innan för då blir jag så jävla sur i magen eftersom jag inte äter något förens sju. Och celsiusen tar jag bara ibland då de är så jeffla dyrt. Men idag innan gymmet festade jag till det med en kall i solen tillsammans med Simon :)
Provade att göra en omelett igår kväll som jag åt till frukost imorse. Var riktigt gott, hade i lite potatis, tomat, lök, rökt kalkon och så klart ägg salt peppar.

Dagens pass gick riktigt bra, började med att köra 6 set bänk totalt. Körde 2 st tunga set på 100, gjorde 3 strikta reps på båda seten. Har inte kört tungt på skit länge i bänken då jag bara satsat på F5 vikten.
Planerar att börja bygga efter F5. Har även blivit lite mer sugen på att ställa upp i decembercupen i lund, nu när jag börjar få fram linjerna riktigt tydligt. Skulle vara kul att prova men lär ligga i som satan med benträningen isf.
Vi får se hur de blir. Sjukt kul att komma i grym form tills tävlingen iaf.

Nog om de, nu tillbaka till dagens axlar.
Körde baksida i CC med handtag från varsin sida med korsade armar,
hantelpress,
sittande militärpress bakom huvudet i smithen
körde lite övningar med fokus på delta typ sidolyft med hantlar
avslutade med tunga front raise´s med 18kg brukar normalt köra med 12/13.5 kg



Simon körde axlar mage.
Hantelpress 3set
Militärpress framför & bakom 3set var
Dumbel front raise och åt sidan (delta) 3set var där med, körde extra tungt idag i militär pressen och front raise, gick över förväntan, 4 timmar utan mat ändå orkar man prestera på gymmet, riktigt härligt !!

Körde sedan mage medans johan duschar som vanligt, skiter i det då jag gillar att va lortig..
Situps på bänk 10st sen 10s statiskt kör 30situps och 30s statiskt per set där, 3set.
Sidolyft med hantel, försöker verkligen här att ha bröstet så mkt utåt som möjligt och rak i ryggen, sen stå helt stilla med höften/benen så jag endast jobbar med sidmagen, är faktiskt svårare än man tror att göra det riktigt men det går om man tänker på det när man kör, körde 3 set där med (30kg).
Sista övningen blev liggandes på en bänk och hålla händerna på bänken(bakom huvudet) och ta upp rumpan och svanken för att sedan sakta, sakta, sänka benen men hålla kvar ryggen och rumpan i luften så att nästan benen nuddar golvet först svårt att förklara hoppas ni förstår, körde 3 set här med sen va jag slut!

Powerwalk dit och hem, nu blire en film i soffan och invänta morgondagen som bjuder på träningsverk i benen och röven nå så fruktansvärt och jobb sen äre helg och då ska jag sälja kokosbollar på Rättviks vår marknad woho... lr inte så woho men men pengar är alltid trevligt :)

Imorgon är det faktiskt fredag så bjuder på denna!


Hare gött så hörs å ses vi!

onsdag 2 maj 2012

ValborgsCardio

Hej å hå Johan som sitter å skriver lite.
I måndags (valborg) åkte jag till Stockholm direkt efter jobbet. Vi åkte ner ett gäng för att gå på ett rave som heter MondayBar. Dom brukar annars köra båtcruisar med musik inriktad mot de lite hårdare stilararna inom elektronisk dansmusik. Jag lyssnar mest på hardstyle som är helt grymmt. Sjukt bra drag och taggande.
Var helt nykter såklart, men det var sjuukt skoj ändå, så jäkla länge sen man var iväg på någon riktigt fest.
Vi är ett gäng som brukar åka ner till Holland och gå på stora arenarave, tex Qlimax.
Taggade till med 2 st celsius innan vi drog ut på klubben. Ett skapligt cardiopass om man säger så.
Stå och hoppa i 3-4 h till hardstyle. Slänger upp en kort film från festen i måndags.


Kom hem från sthlm igår eftermiddag, då drog jag direkt till gymmet där Simon och Jesper var fullt uppe i ett bröstpass.
Jag var rätt så jävla trött efter att bara ha sovit cirkus 4 timmar de 2 föregående dygnen. 
Kom inte i säng förens halv sex på tisdagsmorgonen för att han som vi hade förfestat hos innan (där jag parkerat bilen och lämnat nycklarna i hans lägenhet) hade blivit utslängd från stället vi var på och gått hem och deckat. Så vi försökte få tag på han i typ 2 timmar efter ravet var slut.
Men men nog om gnäll & grin. Körde iaf övre rygg och biceps igår.
Började med 4 set chins
3 set hantelrodd
4 set breda latsdrag
3 set bicepscurl
3 set softmancurls
3 set hammercurls
Sen åkte ja hem, åt och gick och la mig tidigt då jag skulle upp fyra imorse.

Vart promenad imorse till jobbet. Mycket tungt att gå upp men sen när man kom ut och frisk luft gicke fint.
Efter jobbet började jag direkt med maten som idag vart grillad fläskytterfilé med klyftpotatis och kvargtsatsiki. Åt inte då utan tog de efter träningen med Simon.
Vart ett riktigt skönt benpass med mycket sköna böjar, utfall samt benspark & lårcurl.
Nu har man smällt i sig massa god mat och ska ta något litet till nu innan jag går och lägger mig. 


Går förövrigt riktigt bra med just benträningen, eftersom de är dem jag ligger sämst till med inför F5 så de är verkligen prio ett. Formen känns riktig bra annars också och deffen börjar ge sina spår.
Man börjar se lite nya "formsvackor" på kroppen hahahaha roligt skämt va.
Ne nu börjar klockan bli mycket så goodnight hare fint! :) 





Simon här, hoppar in och fyller i lite jag också! :)

Som johan skrev tidigare körde jag och jesper bröst när johan kom men fick fortsätta själv då jesper börjat fått ont i axeln speciellt efter bänkpressen, så fick fortsätta med bröst själv medans johan körde rygg/biceps..

Hade som vanligt bra med ork och lyckades trycka upp 3x8 på 80kg och en 4a på 90kg  (6e setet) så det får räknas som godkänt tycker jag!
Känner att jag börjar bli starkare iaf även om jag fortfarande deffar riktigt hårt men nu har jag börjat jobba så då kommer man in i bättre rytmer och bättre planering, kommer köra lunch vid 1 på jobbet kommer innehålla 2 ägg, halv burk keso (250g) och den mat som lagas dock utan kolhydrater då jag har keso till istället, till det även en bodyscience diet fuel shake med 2 matskedar lättkvarg ut blandat med vatten och mjölk 50/50, ca 1dl proteinpulver av smaken choklad mandel! Sen slutar jag 16:00 så tar bilen hem genast och tar pwo / amino och sen går jag till gymmet, denna rutin kommer köras fram till 30e maj minst! 

Innan det äter jag frukost 05:30 när jag går upp den består av ägg, protein gröt och en macka, sen är det frukost på jobbet 9 då är det ett äpple, halv burk kvarg, gröt och ägg som gäller..

Dagens träning efter att det sett ut som ovan gick över förväntan, helt otroligt vad bra benpass, inte haft ett sånt här bra på länge!
Har tidigare kört knäböj på ynka 80 och bränt av 8 reps kanske 9-10 aldrig provat tex 100kg...
gjorde 5set knäböj 1x10x60 (uppvärmning efter lite upphopp och pw till gymmet) 1x10x80, 1x6x100, 1x5x100kg sen körde jag en 8a eller en 9a på 90kg sista woho :D

Över till utfall som jag hatar, men gick väl helt okej med tanke på att jag får ont i röven bara efter första settet körde 3x10x40kg (stång) sen körde vi som på filmen ovan 3set benspark och lårcurl direkt efter.
Provat i bensparken som ni ser att jag kör ända upp sen håller jag emot och trycker upp den igen 
och sen ganska sakta tillbaka och satan vad det tar om detta ger bättre resultat än som jag kört innan så kommer det fortsättas såhär!
Avslutade med att köra 2x30 upphopp så fort jag bara kunde helt mör i benen när jag gick hem sen..
Nu får det vara nog för idag, imorgon är en ny dag med nya pb´n att sätta och förmodligen ett bra axelpass med lite mage som finnish!


Over n out, fanvalätt!

tisdag 1 maj 2012

Skööönt som bara den!

Tjenare, simon här!
Dagen har varit lång och otroligt skön, solen har skinit och har varit ute mestadels av dagen hur skönt som helst! Lär nog börja jobba på brännan nu satan va man ligger i lä där alltså, får hoppas på bra väder framöver också..

Dagens pass gick riktigt bra köttade på bröst i vanlig tur och ordning, Bänk, snebänk i smith lutning ner och upp, lite olika övn i Cablecrossen samt viktade armhävningar och mage på slutet, hinner inte skriva mer detaljerat än så för idag då jag hjälpt Mikael (aldrig vila) Hollsten med att kirra ny bärbar dator.. tog längre tid än jag trodde haha usch vilken röra det är bland datorer och skit finns så mycket att välja mellan och alldeles för lite information för den icke datorinsatta personen när det kommer till vad saker och ting egentligen presterar när det kommer till spel och vardaglig användning men men tur att en har lite kunnighet inom ämnet!

Nu ska jag hoppa i kojs då det är jobb imorgon, ska bli riktigt skönt då jag inte jobbat sen i januari, usch!

Framöver kommer det även att hända lite saker med träningen, blir hård deff inför Summer is Coming då jag räknar med att ta hem det och kommer ge allt för att göra det, alltid bra att ha ett mål !

Godnatt så hörs vi imörå!

måndag 30 april 2012

Back on track

Livet börjar äntligen ordna upp sig.. fan va skönt och vilken lättnad! Framöver kommer bli hur bra som helst, sol sommar träning musik och ev lite öl (skoja, eller?) gott är det iaf!

Har tränat på som vanligt innan och under helgen, fått av några riktigt bra pass!
Dåligt med uppdatering från min sida på sistonde men men...
Helgen har för övrigt varit riktigt trevlig, har som johan skrivit grillat en del, spelat lite datorspel moha, och tränat i vanlig ordning.

Kommer för övrigt köra lite mer focus på deffen inför sista månaden med SIC som aldrigvila har dragit igång. 30e maj är sista datum för formbilder, börjar se riktigt bra ut iaf, magrutorna och musklerna i övrigt syns mer och mer för varje dag känns det som och ådror lite här och var! YEY

Dagens biceps pass avklarat och går därifrån med verk i armar och underarmar HÄRLIGT med andra ord!
Körde intensivt som vanligt och skapligt tungt, underarmarna var helt borta efteråt knappt känsel någon känsel kvar!

Körde rakstång curl dropsets 40kg-20kg
hammercurls
no-money curls
softman curls
pulldowns
samt lite random underarm övningar!


Ikväll.. hmm? Valborg osv, får se hur denna kväll slutar.. nu ska jag iaf slänga mig i duschen efter en proteindrink och lite ägg/keso !

Ha en trevlig valborg alla så hörs å ses vi på gymmet imorgon!
fanvalätt!

söndag 29 april 2012

Summering utav helGn

Goddagens
Har nyss ätit frukost tillsammans med Simon efter en riktigt skön powerwalk upp i lerdal. Fuskat lite med sömnen i helgen för att vi setat uppe på nätterna och lanat :P
Men har trots de gått mycket bra på alla träningar. I lördags var de de bästa & skönaste passen på länge.

På morgonen vart de cardio med Matte som ska tävla på F5. Sedan hem och ladda lite inför mini f5.
Vart positivt förvånad av mitt resultat, dels säkert för jag vägde in på mycket mindre än vad jag har tränat på för vikt innan och för jag aldrig riktigt har provat att bara köra de 5 grenarna på ett pass.
Nu vill ni säkert veta mitt resultat men de tänker jag inte avslöja höhöhö.

Eftermiddagen bestod av ett benpass tillsammans med Simon & Simon O. Men dom körde inte ben dock.
Invigde mina tights som ja köpte i Stockholm sist jag var hos Emma :) Såg ju ut som en streckgubbe mene så är de. Har iaf fått upp lite volym på de 2 månaderna då jag kört 2 benpass i veckan.
Simon körde rygg, här har ni en liten filmsnutt :)



Har även invigd grillen. Grillat 2 ggr redan och blir säkert en gång till ikväll. Tagit upp lite kyckling som ska marineras så de blir ju fint som snus.
Ne nu ska jag laga lite lunch och byta däck på andra bilen.