onsdag 30 maj 2012

Last days

Tjänna johan här
Körde sista passet idag med lätta vikter bara för att känna lite hur det känns efter att inte ha tränat på några dagar och ätit väldigt lite kolhydrater. Men det kändes helt okej och det var så jäkla skönt att få träna bara :)
Nu är det bara en dag kvar sen tävlingsdags. Så imorgon tänkte jag äta skapligt med kolisar till lunch och sen nå lättare middag.
Vägde 70-71 idag efter jobbet så det verkar ju rätt så stabilt runt 70 där. Hoppas allt går i sin ordning så ska detta gå finfint.
Slänger upp en bild från dagens flumpass, körde alla F5övningar en gång sen bara gick runt och ryckte lite här och drog lite där :P


Imorgon ska jag inte göra något alls varken gå till jobbet eller nå annan fysisk aktivitet. Bara chilla framför datorn och typ lira WoW haha ;)
Nu ska jag göra ordning matlådor och dyligt tills morgondagen så hörs vi kanske imorgon en kortisupdate, förmodligen blir de ett större inlägg av Simon eftersom hans SiCbild ska in imorgon.

Så godnatt allesammans hade götttT!!!

tisdag 29 maj 2012

Restlesszzzz....

Tjenare Johan här
Kom nyss innanför dörren efter en skön PW i kvällssolen. Inte alls lika varmt och skönt som för någon dag sen. Nu har vi väl haft våran sommar blir nog inge mer sånt där väder hahaah. Lite bitter kanske? Ja lite faktiskt.
Så jäkla segt att "inte" ha nåt att göra efter jobbet, kan såklart göra massa saker typ städa åsånt men de är inge kul :P
Blir jätte rastlös av att bara sitta vid datorn och väldigt trött. Så de vart en PW nu på kvällen också.
Vart direkt mycket piggare och på bättre humör så fort man kom ut. Men imorgon ska jag till gymmet och köra PW och några övningar på väldigt lätta vikter för att hålla igång lite bara.
Slänger upp en bild som ja tog innan jag gick ut nyss, världens snyggaste/ skönaste hood btw.
Jäkligt bra kvalité och passform från Body Science, rekommenderas starkt :)


Bara 2 dagar kvar nu tills Fitness5. Det jag är mest nervig för är laddningen efter invägning då jag inte ska äta/ dricka något alls innan och det den är 12.00. Så det är rätt så länge in på dagen jag blir utan föda.
Hoppas att jag får all kraft ändå på dom 2 timmarna emellan invägning och första grenen. Får se hur det går.
Vägde mig inte imorse men gjorde de efter jag kom hem från jobbet och då stog den på 70 prick :)
Så om jag kan väga in på de är det super kanon bra.


En rolig nyhet är att Jag och Simon nu finns med på en liten bloggportal som en kompis Alex skapade, där ni finner fler bloggare:) U better CHECK IT OUT---> matochmuskler.se

Nu blire snart sängdags för min del är super trött å snart ringer fan klockan inför ännu en jobbdag, hade bra så hörs vi HEJSVEJS





söndag 27 maj 2012

Guuud Morning :)

Tjänna Johan här
Fyfan vad underbart det är att gå upp tidigt på helgerna när de är finväder å fågelkvitter. Medans de flesta andra sover bort halva / hela dagen eftersom de är så bakis så knyter jag på mig skorna och går ut i det underbara sommarvädret på en PW :) Så jävla nice att bara sätta i lurarna med feting bra musik och dundra iväg ut på byn med raska steg.


När jag kom hem åt jag världens godaste frulle.
Fick lite inspiration AVsara på aldrigvila.se för nån vecka sen. Hennes recept!
Jag gör inte riktigt lika men nästan har ju inte lika protein utan jag kör med Body science bake protein naturell. Utan jag blandar havregryn, olika frön/ kärnor nötter, ca 0,8 dl protein, tärnat äpple, kanel och vatten i en kastrull eller tallrik beroende på om jag är på jobbet eller hemma.
Så jävla gött blir de, om man vill lyxa till de ändå mer dock med lite socker så kan man ha i lite lite vaniljsocker så blir de smarrigt som satan.


Imorse vägde jag bara 70 kg, så de är ju fett nice om jag kan väga in på det på fredag.
Ska bli svårt att hålla sig bort från gymmet i veckan men jag tror det bara är bra att få låta kroppen vila en vecka då jag har tränat nästan varje dag så länge jag kan minnas.
Ska bara köra cardio i form av promenad till och från jobbet.

Igår var jag och Simon O å min far iväg på ett BMWmeet i eskilstuna som heter Bimmers of Sweden.
Sjukt nice när de bara är likasinnat folk där då de flesta tenderar att "hata" Bmw :P
Äger själv 2 st bmws just nu men ska sälja en nu, då de kostar väldigt mycket att äga bil i min ålder.


Gick runt och kikade på massa fina bilar i solen med nya AVlinnet på och märkte inte att solen stekte som fan för att de blåste lite kallt där nere. Så när jag kom hem och bytte kläder märkte jag att jag fått ett till "vitt linne". Helt röd på aramarna och runt halsen, ser förjävlig ut. Svider rätt så mycket idag på axlarna om man säger så.
Men men sånt som händer i nu på våren då solen tar som fan och man är en blekfis från vintern.
När vi hade kommit hem och bytt om å allt skulle Simon & Simon gymma så jag hängde med och gick min cardio på bandet inne. Hade inte gått på morgonen för vi gick upp fem. Klibbigt som tusan inne på gymmet sådär kring niotiden i kvällssolen.

Nu är de bara några dagar kvar tills tävling och de känns riktigt spännande. Första deltävlingen gick av stapeln igår i Malmö :) Här är gårdagens resultat ---> http://fitnessfive.se/F5-Live-Score.

Hörs kanske senare ikväll annars imorgon beroende på om jag får nå feeling :)
Hade fint ÖÖJ