tisdag 26 juni 2012

Förra veckans utmaning

Tjabba Johan här med kort update
Har haft lite annat att göra på senaste tiden såsom att umgås med  Emma när hon har varit hemma över midsommar och varit ute i finvädret som kom förbi en sväng. Så har inte hunnit updatera nå här på bloggen utan bara tränat på som vanligt.

Förra veckans utmaning på Matochmuskler lyckades vi filma iaf, så jag har då något roligt att bjuda på:


Idag har jag även hunnit med ett träningspass. Började med lätt böj och sedan fortsatte jag med tung bänk och benspark emellanåt. Sen var de bara bröst som gällde resten av tiden.
Sned bänk i smithen och supersetade i CC övre och undre bröst.


Nu lär jag kila till jobbet hörs i veckan kör hårt :)

måndag 25 juni 2012

Vilodag! Eller? Nej...

Tjokvällens, Simon här!
Idag var det som sagt vilodag planerat, tog bilen till jobbet av bekvämliga skäl, va så sjukt skönt att sova!
Väl hemma satte jag mig vid datorn direkt och bara slappade, när klockan slog 19:00 va jag fortfarande inte hungrig, hmm?
Dock satt jag och små slumrade vid datorn så jag tog på mig skorna och gick till gymmet med lite bcaa och vip-x extreme i shakern samt en bar och lite protein pulver!

Helt sjukt hur mycket man kan sakna något om man avstår en dag bara... tragiskt då jag avverkade 12 pass veckan innan!
Hur som helst tog jag sällskap med en polare som inte tränar så ofta och vi köttade på bröst rätt grovt, vart 5  press övningar totalt.

Bänkpress 6set
Bänkpress i smith 4set
Golvpress 3set
Bröstpress maskin och armhävningar, cirkulerande 3set
Helt slut!

Körde en 1x100kg i bänkpressen idag igen efter stenhårda deffen och den va inte alls tung så det känns bra, bara att öka nu!
Vart även en 1x110kg i smithen vilket gick lite trögt men upp skulle den, wiho lite av ett PB där då!
Resten av passet va svettigt och riktigt härligt, börjar få in bra teknik och bra balans i många övningar samt att jag måste träna min styrka halvägs upp i bänkpress då jag inte har problem längst ner utan det är halvägs upp jag inte orkar, så golvpress är perfekt då armbågarna tar i marken och man kör halva lyft och "JÄDRARENAMMA" vad det tar, sjuk pump !


Får mycket beröm och motiverande samtal till, från och på gymmet från folk som ser vad man gör och har gjort, sjukt kul !
Det peppar en så otroligt mycket, tack tusen tack!

För precis 1 år sen vägde jag 113kg och mår inte ens i närheten så bra som jag mår idag med 85 väl vägda kilon, härlig känsla att må bra!

Beställde även lite grejer från mmsports förut och känner att det är dags för lite mer och prova lite nytt !

Scitec nutritions har länge varit något jag velat prova, så ska prova deras nya Swole-FX som kommit i pulverform, har tidigare bara funnits i kapslar och hetar Swolex.
Mikael Hollsten som har aldrigvila.se bloggen kör med scitecs grejer och det verkar ju funka helt okej haha, så why not, lets try!

Blir :
http://www.mmsports.se/Body-Science-CLA.html
http://www.mmsports.se/Scitec-Nutrition-Swole-FX.html Tillfälligt slut.. ja den gick ju åt ganska fort haha!


NMDA ska vara som DAA fast värre, det gör att man ökar och aktiverar receptorerna, vilket resulterar i ett större utsläpp av fettförbränning och muskel byggnad hormoner. Låter ju lovande! 

Jacked NMDABody Science CLAScitec Nutrition Swole-FX

söndag 24 juni 2012

Inför imorgon!

Tjenare, simon här med en kvälls update då johan är ute och super skallen haha!
Sitter och pillar med spotify listan som jag klurat ett tag med nu, alla favoriter är nog med och jag är så sjukt taggad inför imorgon! Hela helgen har varit tok nice, alla har varit ute och druckit medans jag har enbart varit ute och gått, sprungit, solat, ätit gott, och tränat såklart!

Upplägget denna helg har varit följande :
07:00 upp och gå powerwalk
08:00 frukost
10:00 cardio pass (löpning, rodd, upphopp, chins, dips, stötar, frivändingar 1h utan vila sen lite chill i fredags med matochmuskler grapparna och malin som gästade toka i rättvik!)
11:45 lunch
14:30 GYM!
16:30 middag

Gårdagen bjöd på grillning @ Tyskgårn (där johan bor) och lite trevligt folk med chaufförande på kvällen mkt trevligt!

Idag har jag tränat i ovanstående ordning och spenderat hela dagen med film och trevligt sällskap, slank även ner lite chips och dipp (lite och sällan är så mkt godare)

Imorgon blir det samma upplägg dock lite cardio i slalombacken i form av powerwalk upp och ner med sällskap! Tar även med en vän som får träna hela dagen med mig och känna på, han är erfaren bandy spelare så borde inte va nå problem att hänga med i svängarna!

Imorgon är det dags för benen att slaktas igen hinner med hela kroppen på 1 veckan om jag tränar hela helgerna så det är riktigt grymt!
Ben-mage
Nedre bröst
Biceps-mage
Övre bröst-axlar
Triceps-mage
Rygg

Så ser schemat ut just nu och då är det powerwalks varannan dag och konditions pass på helgerna!
3set oftast 6-9set av första övningen som jag alltid sattsar stenhårt på tex i ben är det knäböj, biceps rakstång curls, triceps smalbänk, bröst bänk, övre bröst och axlar då kör jag alltid militärpress i/utanför smithmaskinen med lite lutning så det blir något mittimellan axlar-bröst! Och kör just nu 8-10 reps och det funkar otroligt bra, har fått igen så mycket styrka och energi och även ökat i vikt till 86kg sen jag började äta och formen ser bättre ut än någonsin!

Här har ni spotify listan, kör stenhårt! FAN VA LÄTT!!!
Gymmet
Vet inte varför det står "by caroline wallin" men antar bara för min spotify används av fler och hon är inloggad via facebook, haha Godnatt nu kör vi!